Scroll to top
info@triggerfish.se +46 (0) 8 525 036 10
Vi har kunnandet för allt inom plåt!

Om oss

Idag så måste vi inom Plåtslageribranschen vara mera “allround” än vad fallet var förr i tiden. Tack vara duktiga medarbetare och partners så klarar vi på Vantörs av de mesta inom byggnationer.

Vi är dagsläget 5 anställda. Företaget startade 1993, då i inhyrda lokaler på söder i Stockholm. Då var verksamheten i en mindre skala än en idag. Vi har sedan starten ett ingående samarbete med Herrängens Plåtslageri AB.

Vi har nyligen flyttat till renoverade och fräscha kontors- och verkstadslokaler på Vretenborgsvägen 21 i Västberga Industriområde. Vi delar dessa lokaler med Herränges Plåtslageri AB.
I och med att vi utför entreprenader tillsammans med Herrängens Plåtslageri så har vi gjort relativt stora totalentreprenader åt t.ex Bostadsrättsföreningar, Byggare mfl.

Vår huvudsakliga uppgift är huvudtäckningar, smide, takmålning, snöskottning (avtal enlig PLR Fastighetsägarföreningen), tätskikt, takpannor, taksäkerhet.

Vi utför många olika specialarbeten inom plåt, oftast på uppdrag från våra kunder.

Vi är ett flexibelt företag som försöker tillgodose våra kunder önskemål och behov.
Vi utför kontinuerliga inspektioner på Era tak för att förhindra obehagliga överraskningar.

Hantverksmässig skicklighet och maskinell teknik i kombination, ger bästa möjliga ekonomi för varje kund och projekt.

Personligt engagemang, ansvarskänsla och kvalitet är grundbegrepp i företagets filosofi. Varje uppdrag, litet som stort, är lika viktigt för oss.

Vi är ett flexibelt företag som försöker tillgodose våra kunder önskemål och behov.

Kontakta oss gärna