Scroll to top
info@triggerfish.se +46 (0) 8 525 036 10
Vi har kunnandet för allt inom plåt!

Kort om oss

Vi utför många olika specialarbeten inom plåt, oftast på uppdrag från våra kunder.

Läs mer

Våra tjänster

Tack vare vår storlek (samarbetet med Herrängens Plåtslageri AB), erfarenhet och flexibilitet samt vårt tekniska kunnande kan vi ge Er kvalificerad service inom hela plåtslagerisektorn.

Vi kan erbjuda Er till exempel följande tjänster;

Byggnadsplåtslageri

Vi arbetar med alla typer av byggnader och objekt.

Taksäkerhet

När det gäller taksäkerhet är det viktigt att det finns fästen, stegar mm. för oss som arbetar på taken. Detta också för att underlätta för oss och våra kunder. Detta spar även tid (pengar) vid inspektioner, snöskottning mm.

Tätskiktsarbeten

När det gäller tätskikt så är det väldigt viktigt att tänka på helheten. När man utför tätskiktsarbeten så ställer det stora krav på oss som Plåtslageriföretag pga att taken ser olika ut. Tak som är flacka eller ibland helt plana så är det teknik och andra typer av material som används.
Tätsksiktarbeten kan vara en mängd olika material såsom gummiduk, betumenmatta mm. Vi utför alla typer av isolerings- och tätskicksarbeten eller plåttäckningar. Detta är oftast i samband med nyproduktion eller ombyggnader.

Takmålning

Vi vet vilken behandling och vilka färger, som är lämpliga i varje enskilt fall och vi har duktigt folk som gör jobbet!!

Reparationer

Vi kan reparera allt som har med plåt att göra, t.ex. tak, hängrännor, stuprör eller byte av skadade profilplåtar på fasader och tak.
Så tala med oss, det lönar sig!

Service

Vi erbjuder serviceavtal på kontinuerligt underhåll enligt vårt branschförbunds, Plåtslagerierna Riksförbund (PLR), underhållsavtal.

Snöskottning

Vi har många års takvana till ert förfogande för snöskottning och isborttagning. Riskerna för olycksfall och skador som följd minskar därmed. Vi har tecknat ett stort antal snöskottningsavtal med fastighetsägare och fastighetsförvaltande bolag.

Vi är ett flexibelt företag som försöker tillgodose våra kunder önskemål och behov.

Kontakta oss gärna